World Medicine се ангажира с мисията да подобрява качеството на живот, като предлага достъпни и ефективни продукти по целия свят със своите устойчиви стандарти за качество и иновативна перспектива и се стреми да бъде надежден бизнес партньор и водеща компания във всички страни и във всички области, където е активна.

Историята на нашия успех, която продължава повече от 20 години, представлява бърз растеж с правилната стратегия и планиране на международната сцена. World Medicine се ангажира с мисията да подобрява качеството на живот, като предлага достъпни и ефективни продукти по целия свят със своите устойчиви стандарти за качество и иновативна перспектива и се стреми да бъде надежден бизнес партньор и водеща компания във всички страни и във всички области, където е активна.

Нашата компания, която продължава дейността си в много страни с различни бизнес модели, предлага продуктите, носещи марката World Medicine, за обслужване на сектора в Русия, Украйна, Казахстан, Киргизстан, Таджикистан, Узбекистан, Туркменистан, България, Азербайджан, Грузия, Ирак и Алжир със собствени екипи за продажби и маркетинг. В допълнение към тези страни, продажбите на фармацевтични продукти се извършват с нашето широко продуктово портфолио в Доминиканската република, Мексико, Гватемала, Колумбия, Либия, Судан, Етиопия, Мозамбик, Гана, Афганистан, Сингапур, Виетнам, Малайзия, Филипините, Шри Ланка, Камбоджа, Йемен, Иран, Чили, Пакистан, Монголия и Камерун.