World Medicine България има за цел да подобри качеството на живот на пациентите, като предлага ефективни и достъпни лекарства с иновативна перспектива, като част от групата компании World Medicine, която предоставя услуги в световен мащаб.


Иновативна
перспектива

World Medicine, която не прави компромиси с устойчивите стандарти за качество, се стреми да подобри качеството на живот по целия свят, като предлага достъпни и ефективни продукти с иновативна перспектива. World Medicine има широко портфолио, което включва повече от 450 фармакологични продукта в областите на медицината като офталмология, неврология, ендокринология, кардиология, ревматология, гастроентерология, урология, пулмология и др.


Износ на
фармацевтични продукти
в над 50 страни

Седалището на World Medicine, която изнася фармацевтични продукти в над 50 страни с цел да бъде надежден бизнес партньор и водеща компания, се намира в Истанбул; освен това, лабораторията за научноизследователска и развойна дейност, която разполага с модерни технически устройства, се намира в същия град.


Ние представяме
нашата компания
успешно и гордо

World Medicine, която ежедневно се разраства с 5000 компетентни служители, успешно и гордо представя своята марка по целия свят.

Една от производствените бази на World Medicine в Турция работи в Истанбул, а другата работи в Текирдаг, Черкезкьой. Други производствените мощности продължават своята производствена дейност в Румъния и Алжир.


ЗДРАВЕТО Е СЪКРОВИЩЕ,
КОЕТО СПОДЕЛЯМЕ ЗАЕДНО.

Мисия и визия


Нашите ценности

От самото ни основаване, ние се усъвършенстваме бързо в посока на нашата мечта да лекуваме хората с нашата иновативна перспектива и нашето широко портфолио от продукти. Най-важният въпрос, който е причината да достигнем сегашната си позиция и който ще ни отведе до бъдещата ни мечта по пътя да бъдем силна и надеждна марка, известна на международната сцена, са нашите ценности, които ни правят това, което сме.

Щастливи служители

Ние, семейството на World Medicine, се стремим към благополучието на нашите служители, вярвайки, че качеството на живот идва от човешкото щастие.

Базирани на качеството

Чрез нашия ангажимент към качеството на продуктите и услугите ние си поставяме цели за устойчиво качество и работим за постигане на по-добри резултати.

Етична работа

Ние знаем, че етичността е в основата на доброто управление. Прозрачността и справедливостта са ключовите елементи, които изграждат нашата идентичност.

Иновативност

Ние се стремим да създаваме идеи, които ще водят нашия сектор в светлината на нашите иновативни усилия.

Воля за постигане

Ние сме наясно, че познаването на решението не е достатъчно, за да се приложи решението на практика. Необходимо е да има воля. Ние пламенно вървим напред, за да открием по-доброто.

Уважение към околната среда

В World Medicine работим с нашите заинтересовани страни, за да защитим околната среда, да повишим осведомеността сред нашите служители и винаги да използваме природните ресурси ефективно и ефикасно в съответствие с нашите принципи за устойчивост, като същевременно имаме предвид бъдещите поколения.